Billige trapper

Vinduespartiet leverer kvalitetstrapper i MASSIVT BØGETRÆ som standard.
Vi har standardtrappet, special. trapper, pladsbesparende trapper.
Du bestemmer selv hvordan din trappe skal udformes, hvilken træsort den skal laves i og hvilken overfladebehandling trappen skal leveret i. Trappen kan leveres og-eller færdigmonteret.
Den bedste vejledning får du ved at bestille et uforpligtende og gratis konsulentbesøg med opmåling.

Trapper af træ

Design selv din nye trappe, eller bestil en af dem fra galleriet.
Vinduespartiet laver trappen i de mål du ønsker. Vinduespartiet kan også udforme trappen efter ønske. Trapper kan fåes i mange forskellige træsorter. Alt som er færdigmalet vil altid være fremstillet i bøgetræ, for at undgå harpiks gennemtrængninger, for at få en glattere overflade og fordi bøgetræ er en hårere træsort end feks. fyrretræ.
Den bedste vejledning får du ved at bestille et uforpligtende og gratis konsulentbesøg.

Galleri - Trapper af træGratis opmåling

Hemsetrapper – Pladsbesparende trapper – Hemsestiger

Pladsbesparende trapper.
Nogen steder er der for lidt plads til en almindelig trappe, her kan Vinduespartiet tilbyde sambatrappen med en helt speciel udformning af trinene (kotelettrin). Dette gør at trappen bliver meget kort og optager meget mindre plads.
Hemsestigen bruges der hvor der er endnu mindre plads, den kan fastmonteres på væggen så den går lodret op, eller med et specal beslag så den kan trækkes ca. 60 cm ud fra væggen når den skal bruges.

Galleri - Hemsetrapper og stigerGratis opmåling

Trappedetaljer.

Her har vi et udpluk af detaljer samt nogle af de mest anvendte stolper, balustre og håndlister. Husk at vi også kan tilbyde mange andre løsninger og at dette blot er et udpluk.
Trin og håndlister kan næsten leveres i rigtig mange forskellige træsorter. Mægler (stolper) kan leveres i flere forskellige standard mægler, eller kan laves som du ønsker den. Ved valg af balustre har du samme muligheder.Men tal med en konsulent og aftal en gratis opmåling til din nye trappe.

Galleri - TrappedetaljerGratis opmåling