Her kan du søgebanner

Spindeltrapper og vindeltrapper

Hos Vinduespartiet tilbyder vi et bredt udvalg af spindeltrapper og vindeltrapper, der passer til ethvert hjem og enhver stil. Her finder du spindeltrapper til indendørs og udendørs brug. Indendørs spindeltrapper giver en pladsbesparende trappeløsning i hjemmet og et moderne look. De udendørs spindeltrappe er omvendt perfekte som brandudgang og ​flugtvejstrappe. Få inspiration til din nye trappe herunder

Klik på billederne for at se dem i en større version, hvis du holder musen over billedet, kommer deres varenummer frem.

Herover finder du mange forskellige billeder af vores indendørs trapper. Se også billeder af ligeløbstrapper –1/4  svingstrapper –  1/2 svingstrapper eller spindeltrapper. Se også billeder af trappedetaljer og få ideer til hvordan din trappe skal se ud. Du er også velkommen til at kontakte Vinduespartiets trappekonsulent, eller en af de tømrermestre som Vinduespartiet samarbejder med, og du vil få hjælp af en trappe specialist

 

Forskellen mellem spindeltrapper og vindeltrapper

Mange mennesker bruger betegnelserne “spindeltrappe” og “vindeltrappe” som synonymer, men der er faktisk en forskel. En spindeltrappe er en trappe, der drejer omkring en central akse (spindel), mens en vindeltrappe er en trappe, der drejer omkring et trappehul. Begge typer trapper er pladsbesparende og ideelle til mindre rum.

 

Vores udvalg af spindeltrapper og vindeltrapper

Vi tilbyder et bredt udvalg af spindeltrapper og vindeltrapper, herunder:

  • Billige spindeltrapper og vindeltrapper: Vi tilbyder kvalitetstrapper til overkommelige priser.
    Dobbelt vindeltrapper: Disse trapper har to separate trappeløb, der drejer omkring en central søjle.
  • Spindeltrapper og vindeltrapper med gelænder: Alle vores trapper leveres med et sikkert og stilfuldt gelænder.
  • Indvendige spindeltrapper og vindeltrapper: Disse trapper er designet til at passe ind i dit hjem og forbedre dets indre æstetik.
  • Udendørs spindeltrapper og vindeltrapper: Disse trapper er robuste og modstandsdygtige over for vejret, hvilket gør dem ideelle til udendørs brug.

 

Kvalitet og service hos Vinduespartiet

Hos Vinduespartiet er vi stolte af at tilbyde produkter af højeste kvalitet. Alle vores udvendige elementer, herunder vinduer, døre og trapper, er DVV (Dansk Vindues Verifikation) og 2-ØKO-godkendt med over 90% kærnetræ.

 

Kontakt os for en ny spindeltrappe eller vindeltrappe

Hvis du er på udkig efter en ny spindeltrappe eller vindeltrappe, er Vinduespartiet det rette sted. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores produkter og tjenester.